THE STORY BEHIND…

De verzorging van de huid is een specialisme wat schoonheidsbehandelingen altijd maatwerk maakt. Ik geloof er namelijk in dat niemand met huidklachten zou moeten blijven rondlopen en iedereen het verdient om te kunnen stralen! ♥

Wie ben ik? Ik ben Zoë, gediplomeerd schoonheidsspecialist, allround visagist, mama van twee donderstenen en het gezicht achter Custom Skincare.

Door persoonlijke ervaringen, met name op medisch gebied, ben ik op een andere manier naar de schoonheidsbranche gaan kijken. Dit heeft mij gemotiveerd om naast mijn werkzaamheden als Allround Visagist & Schoonheidsspecialist, mijn kennis en kunde te verbreden, zodat ik mij uiteindelijk ook als Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie zal kunnen onderscheiden.
Mijn passie om de schoonheidsbranche in te kunnen zetten bij de huidverzorging tijdens een ziekteproces, en aangepaste huidzorg te bieden bij huidproblemen (door bijvoorbeeld medicatie), of het kunnen bijdragen aan huidherstel na een ziekteperiode, is hierbij mijn ultieme doel.

Als schoonheidsspecialist kijk ik zeer kritisch naar huidverzorgingsproducten en maak ik alleen gebruik van producten op basis van 100% organische ingrediënten, vrij van parabenen en synthetische kleurstoffen . Producten die NIET getest zijn op dieren met toch een wetenschappelijk bewezen werking! De natuur zelf biedt namelijk zeer krachtige ingrediënten met stoffen die precies geven wat de huid nodig heeft, en stoffen die veilig te gebruiken zijn bij zelfs de meest gevoelige huiden.

Neoderma is om die reden absoluut een topper en voldoet dan ook aan al deze criteria. De Bio- peeling (ook wel de Chinese kruidenpeeling genoemd) is in Nederland de meest bekende professionele peeling, en dat is niet zonder reden want de resultaten spreken voor zich! Maar ook voor de huidverzorging en huidbescherming heeft Neoderma ontzettend fijne producten die gewoon doen wat ze beloven.

Naast de Bio- peeling en de Bio- peeling Light bied ik ook Microdermabrasie behandelingen aan. Hierbij blazen er (niet-chemische) 100% zuivere microkristallen met een bepaalde kracht op de huid, en schaaft de huid zo op een gecontroleerde wijze af. De huid wordt hierdoor gladder, er ontstaan minder verstoppingen en raakt beter doorbloed. Daarnaast maakt de huid in beperkte mate collageen aan, ofwel het steunweefsel van de huid. Zo brengt Microdermabrasie de huid weer in een goede conditie en kan het onder andere ook littekenvorming zichtbaar doen verminderen.

Wil je meer weten over wat ik voor je huid kan betekenen of heb je nog een andere vraag? Neem dan gerust contact op!