NEODERMA BIO-PEELING

De Bio-peeling van NEODERMA is de terechte koningin onder de peelings.

Deze gespecialiseerde behandeling voor het regenereren van de huid zorgt voor een instant oplossing tegen acne en een doffe, grauwe, vlekkerige huid.

Het vernieuwen van de huid is gebaseerd op algen en plantextracten welke de huid grondig opschonen en vernieuwen. Hierdoor verminderen ouderdomsvlekken en fijne lijntjes in het gezicht. Tijdens de peeling kan er een warme tinteling ervaren worden wat komt door de werkstoffen die in de huid hun werk doen en de bloedcirculatie stimuleren. Het resultaat van de behandeling: een jonge, frisse en stralende huid.

Bij welke huidproblemen kan de Neoderma Bio-peeling worden toegepast?

 • Acne
 • Pigmentvlekken
 • Littekens
 • Huidveroudering
 • Striae
 • Keratosis Pilaris

Er is een uitgebreid protocol waarmee de beste resultaten bij diverse huidcondities worden gerealiseerd. Na intensief reinigen en tonen, zorgt de Bio-Peeling voor het vernieuwen van de huid, waarna deze wordt gekalmeerd, voorzien van zuurstof en van bescherming tegen UV-stralen. De Bio-Peeling duurt circa 60 minuten. Het aantal sessies is afhankelijk van de huid en de huidconditie, waarbij het intensieve programma wekelijkse sessies bevat.

Voor optimale resultaten kan de Bio-Peeling periodiek herhaald worden.


NEODERMA BIO-PEELING LIGHT

De Bio-peeling Light van NEODERMA is er om de gevoelige huid volledig te vernieuwen.

De light methode is een gespecialiseerde behandeling voor het verwijderen van een doffe en matte uitstraling met tevens een kalmerende werking. Ook deze peeling is op basis van algen en plantenextracten die de huid zuiveren, ouderdomsvlekken doen vervagen en fijne lijntjes vermindert met als resultaat een jonger, frisser en vernieuwde huid.

Tijdens de Bio-peeling Light kan er een warme tinteling ervaren worden, dit komt door de werkstoffen die diep in de huid de bloedcirculatie stimuleren.


 • positive review  De neoderma biopeel is echt een aanrader ! Daarnaast is Zoë de eigenaresse een ontzettend lieve en vakkundige specialiste . Dus zeker het maken van een afspraak waard

  Ghislaine Esselaar Avatar Ghislaine Esselaar
  17/12/2019

  positive review  De Bio-peel van Neoderma, Zeer professioneel, Net als of je thuis komt en geen kliniek gevoel, Communicatie verliep soepel en alles was netjes geregeld.

  Jeremiah Meijers Avatar Jeremiah Meijers
  03/12/2019

  positive review  Ben bij custom skincare voor twee behandelingen geweest de browshape en tinting en de lashlift+tint. Heel erg blij met het resultaat! Altijd heel erg voorzichtig met mijn wenkbrauwen bij salons maar door de browshape staan ze perfect in balans met mijn gezicht en door aanraden van de eigenaresse toch een tint donkerder gegaan! De lashlift was voor mij ook de eerste x geweldig fijn ik hoef niet meer te krullen en ik ga nu zelfs zonder mascara de deur uit. Je voelt je heel erg op je gemak, legt alles goed uit (alle stappen etc) ben ik altijd erg nieuwsgierig naar. En dit blijft wel tot 6 weken zitten. Kom zeker terug!

  Yasmin Chiara Meijers Avatar Yasmin Chiara Meijers
  03/01/2020

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyBack to Shop