PRESCRIPTION™️ Hyper-Personalized Facial

De PRESCRIPTION™️ Hyper-Personalized Facial is genomineerd voor de Dutch Beauty Award 2021!

PRESCRIPTION™ is dé nieuwe manier van behandelen. Na het invullen van de smart online Beauty Quiz volgt er een Hyper Personalized facial met bijpassend home care advies gericht op jouw skinconcerns.

Heb je last van acne, rosacea, dull skin, desert skin, pigmentatie of littekens?

Door artificial intelligence te combineren met human expertise, het persoonlijk mixen & matchen van de science based actives met de 100% vegan vehicles worden deze skin concerns doelgericht aangepakt tijdens de behandeling.

De behandeling bestaat uit: (diepte)reiniging, personalized peeling, intensieve voeding, rubber mask, en afsluitend SPF. 

NEXT LEVEL HUIDVERBETERING • de actives van PRESCRIPTION™ zijn fluids met een hoge concentratie van één werkstof, die er op gericht is een huidprobleem aan te pakken. Welke active(s) bij jou past is afhankelijk van je huidtype en -conditie, je leeftijd, leefstijl en natuurlijk welke resultaten je wilt bereiken.

Wanneer je na de behandeling de home care producten op maat, met de ingrediënten die jouw huid nodig heeft in de juiste dosering blijft opvolgen, ben je ervan verzekerd dat je jouw skin goals binnen 4 weken hebt bereikt!


0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyBack to Shop